• «
  • Fiets 1338 van 1935
  • »

Pointer E.forta N7

Adviesprijs: € 1.799
Fietsen is leuk en gezond. Maar helaas wordt de inspanning soms te veel. Dan is de populaire Pointer E.forta, een fiets met trapondersteuning, een geweldige oplossing. Een eenvoudig te bedienen LCD display met zes instelniveaus biedt u de gelegenheid om heuvels en tegenwind te trotseren. Natuurlijk moet u zelf nog wel trappen, maar met een minimale inspanning behaalt u een maximaal resultaat!

De E.forta heeft de uiterlijke kenmerken van een 'normale' fiets en is nu ook leverbaar in een aluminium uitvoering met extra lage instap: De Pointer E.forta N7 Heren heeft 7 versnellingen. Wilt u fietstassen op uw E.forta monteren? Ook dat is mogelijk! En wist u dat de E.forta door zijn geringe gewicht (slechts 22,6 kilo) voor bijna alle fietsendragers geschikt is? De E.forta is de elektrische -36 volt- fiets met trapondersteuning die ook als gewone fiets buitengewoon presteert. Dit rijwiel is bestand tegen het Hollandse klimaat en heeft een sterke motor met planetair tandwielsysteem. Daarnaast is de E.forta gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Voor onderhoud aan het besturingssysteem hoeft deze e-bike niet aan de computer.

De hoogwaardige Li-ION 36V/9AH accu is uitneembaar (praktisch bij het opladen en bij het vervoeren van de E-Bike) en is voorzien van een slot en geïntegreerd achterlicht. De handige zakformaat acculader heeft in 4 tot 5 uren de accu volledig geladen. Met een volle accu rijdt u, bij gunstig gebruik, tot wel 100 km met het gevoel dat u altijd voor de wind heeft. De E.forta wordt compleet met accu en acculader geleverd, deze zijn tevens als accessoire extra te bestellen.


Dit model is beschikbaar in 1 uitvoeringen.

Frametype Framemaat info Kleur
Heren 58 cm
Kristalzilver/ Calypsoblauw
Elektrische fietsen
2010
21,9 kg
7
Aluminium
Handrem
Shimano Nexus Rollerbrakes
Move Galaxy batterij koplamp
Led achterlicht geintegreerd op accu
28"
Alluminium dubbelwandig
AXA Defender
Schwalbe Marathon Plus
Zijstandaard
Verend
RVS
Handmatig verstelbaar
Verend
Via accu
Electrisch
100 gem. KM op een accu
5 uur
24,7 kg

Fietsvergelijker (0)

Hoe voeg ik een fiets toe aan de Fietsvergelijker?
Vergelijk gemakkelijk meerdere fietsen met elkaar. Alle fietsgegevens in overzichtelijke kolommen naast elkaar.

Zet een vinkje in het hokje 'Toevoegen aan Fietsvergelijker' dat naast de afbeelding van de fiets staat en de fiets verschijnt in de Fietsvergelijker.