• «
  • Fiets 1426 van 1935
  • »

Johnny Loco Londener E-bike

Adviesprijs: € 2.099
Londoner E-bike
De meest trendy E-bike die ooit gemaakt is. De motor zit 1-op-1 op de trapas zodat de maximale capaciteit vol benut wordt. Deze fiets is niet bedoeld voor het recreatief fietsen van lange afstanden, maar voor het dagelijks woon-werk-verkeer met een afstand tot 15km. Een afstand die je met deze fiets met alle gemak aflegt en waardoor je uitgerust en ontspannen op de plaats van bestemming komt.

De elektro motor helpt mee tot aan 25km/uur en zorgt ervoor dat bij het optrekken slechts 30% energie vanuit de benen nodig is. De handzame lhitium-ion batterij is binnen 2 uur op te laden, waarna er ruim 40km mee kan worden gefietst. De accu zit verwerkt in de buis van het zadel en dit kan in het geheel mee naar binnen worden genomen om de batterij op te laden. Ook kan er natuurlijk voor gekozen worden om de batterij buiten op te laden met de handige plug achterin het zadel.

Het ontwerp van de fiets is een crossover van onze bekende Beach Cruiser en een oer Hollands rijwiel; en dit alles met een ''Italian touch''.
Cruisers, Elektrische fietsen
2010
7
Staal
Handrem
rollerbrakes voor en achter
LED voorlicht
LED achterlicht
28"
Aluminium, zwart
Abus Amparo slot
Schwalbe anti-lek, cremekleurig
Zijstandaard
Electrisch
40 gem. KM op een accu
2 uur

Fietsvergelijker (0)

Hoe voeg ik een fiets toe aan de Fietsvergelijker?
Vergelijk gemakkelijk meerdere fietsen met elkaar. Alle fietsgegevens in overzichtelijke kolommen naast elkaar.

Zet een vinkje in het hokje 'Toevoegen aan Fietsvergelijker' dat naast de afbeelding van de fiets staat en de fiets verschijnt in de Fietsvergelijker.

Vergelijkbare fietsen

E-GO - 2011
v.a. € 2.149
Balance Innergy
v.a. € 2.199