• «
  • Fiets 620 van 1935
  • »

Johnny Loco Dakota Classic Cruiser 3spd

Adviesprijs: € 579
De original Classic Beach Cruiser.

Deze versie is voorzien van een interne naafversnelling met terugtraprem (Nexus-3 van Shimano). Het mooie brede stuur, de brede banden en het cruiser zadel hebben natuurlijk het originele Amerikaanse karakter behouden maar verder is de fiets volledig op de Europeaan ontworpen; dus top kwaliteit lak, roestvrij stalen onderdelen, goede anti-lek banden voor dagelijks gebruik (Schwalbe) en natuurlijk een perfecte rijpositie zodat je heerlijk kan cruisen. De fiets is tevens voorzien van een handrem voor (V-brake).

De Dakota dankt zijn naam aan de lichtgrijze matte lak in combinatie met oranje-neon zadel en grips; de kleuren waarmee enkele DC-3 vliegtuigen (de Dakota's) in WO2 dienst deden. Standaard wordt er een extra set donkerbruine grips en zadel meegeleverd zodat de neon touch eventueel zelf vervangen kan worden. En ook dan is het een prachtige retro-editie.

Dit model is beschikbaar in 2 uitvoeringen.

Frametype Framemaat info Kleur
Dames 48 cm
Licht grijs
Heren 51 cm
Licht grijs
Cruisers, Stadsfietsen
2010
3
Staal, licht grijs
Handrem en Terugtrap
handrem voor, terugtraprem achter
28"
Aluminium
Zwarte cruiser banden, Schwalbe. anti-lek
  • Dakota Classic, Heren
  • Dakota Classic, dames

Fietsvergelijker (0)

Hoe voeg ik een fiets toe aan de Fietsvergelijker?
Vergelijk gemakkelijk meerdere fietsen met elkaar. Alle fietsgegevens in overzichtelijke kolommen naast elkaar.

Zet een vinkje in het hokje 'Toevoegen aan Fietsvergelijker' dat naast de afbeelding van de fiets staat en de fiets verschijnt in de Fietsvergelijker.